V?LKOMMEN OM OSS PRODUKTER BOLIST.SE LEVERANT?RER BYGGARE KONTAKTA OSS
 

 

BOLIST, 145 järn- och bygghandlare i samverkan!

Under våren kommer svenska konsumenter att upptäcka en "ny" aktör på marknaden. Förmodligen den "äldsta nya" aktör som förekommit!

130 sedan länge väletablerade Järn- & Bygghandlare har under de senaste åtta åren organiserat sig till en aktör att rökna med på sin marknad.

Lokala och utländska företag har under ett antal år, med "buller och bång", tagit för sig på den privata fackhandelns bekostnad. För att möta detta har vi, 130 fria Järn- & Bygghandlare, förberett oss genom att gå samman och bilda ett gemensamt bolag som har till uppgift att:

  • förhandla fram bästa inköpspriser
  • ge oss serviceavtal till lägsta kostnad
  • hitta nya vägar till besparingsåtgärder genom stordrift
  • genomföra gemensamma marknadsföringsaktiviteter
  • administrera ett betalkort med förmånliga villkor för kunden
  • arrangera kurser och seminarier för att vi ska hänga med i utvecklingen

Läs mer på www.bolist.se


BoList kortet, nytt, fräscht, orange och listigt!

handa idag - betala nästkommande m?nad
I samarbete med EnterCard, ett färetag som ägs av Barclays Bank och FöreningsSparbanken kan alla Bolistbutiker erbjuda dig BoListkortet som gör det möjligt att handla idag och betala nästkommande månad, med andra ord upp till 60 dagars kredittid utan ränta.
 


 

.............................................................................................................................................................................................................................................................